Maandoverzichten genereren

Maak eenvoudig uren overzichten per maand, periode, week of jaar.

Wanneer je inlogt op de applicatie van TimeMate zie je het onderstaande scherm.

Ga naar overzichten.

Dit scherm laat alle uren zien per dag. Je kunt hier ook alle uren filteren.

Wanneer je overzichten wilt genereren per periode druk je op de knop maand rechts boven in.

Vervolgens zie je het onderstaande scherm. Het is via dit overzicht mogelijk om de volgende data te filteren:

• Per maand
  • Per jaar & maand
  • Per medewerker
  • Per week
  • Per periode

Je ziet hier het totaal aantal uur.

Uren exporteren

Deze tabel is te exporteren via Export > (gewenste export mogelijkheid).

Het gewenste export bestand zal vervolgens automatisch gedownload worden.