Medewerkers verwijderen, bewerken of toevoegen

Met TimeMate kun je gemakkelijk met meerdere medewerkers werken. Lees hier onder hoe dit werkt.

Ga in TimeMate naar Instellingen > Medewerkers.

Hier zie je een lijst met bestaande medewerkers. Om een medewerker toe te voegen druk je op het blauwe plusje.

Vul vervolgens het mailadres van de medewerker in.

Druk op de knop “Versturen”. De medewerker zal vervolgens direct een uitnodiging via mail krijgen.

Druk op de link in de mail.

Let op: wegens veiligheidsredenen is deze link maximaal 1 uur geldig.

Vul vervolgens alle velden in en klik op registeren.

De medewerker zal automatisch worden ingelogd wanneer hij zich heeft geregistreerd.

Medewerkers bewerken

Ga naar Instellingen > Medewerkers

Je ziet dan vervolgens het onderstaande scherm.

Klik de gewenste medewerker aan.

In dit scherm kun je de informatie van de medewerker bewerken.

Let op: in verband met veiligheidsredenen kun je het mailadres van de medewerker niet meer aanpassen. Neem contact met ons op als dit noodzakelijk is.

Medewerkers verwijderen

Ga naar Instellingen > Medewerkers

Klik op de drie puntjes rechts in de tabel.

Druk vervolgens op de knop “verwijderen”. De medewerker zal vervolgens nergens meer zichtbaar zijn.

Let op: verwijderde medewerkers zijn niet meer terug te halen. Ook alle data niet.