Modules aan of uit zetten

Lees hier onder hoe je je account goed kan instellen.

Wanneer je je hebt geregistreerd zie je dit scherm. Dit is de plek waar je je uren kunt registeren.

Om goed van TimeMate gebruik te kunnen maken is het belangrijk dat er bepaalde instellingen goed staan.

Ga hiervoor naar het instellingen scherm. Druk op instellingen -> instellingen.

In het bovenste gedeelte kun je standaard werktijden instellen.

Deze tijden zullen dan van te voren worden ingevuld bij het registreren van uren.

Wanneer je bijvoorbeeld niet wilt werken met werkbonnen, en alleen met urenregistratie. Kun je dit ook eenvoudig bij TimeMate aangeven.

Dit kun je doen met de onderstaande vinkjes. Wanneer je een module niet gebruikt, zal deze functionaliteiten ook niet zichtbaar worden in TimeMate. Zo houden we TimeMate eenvoudig!

Bij de onderstaande opties kun je ook aangeven of je deze functionaliteiten wilt gebruiken of niet. Wij lichten deze opties hieronder verder toe:

• Gebruik een timer: Een timer houdt jouw gewerkte uren bij.
  • Ik gebruik tijden: Werk je met tijden? Zo niet, is het mogelijk om alleen het aantal uur in te vullen. De tijden velden zullen dan ook niet zichtbaar zijn.
  • Machines aan uren koppelen:  Bij het gebruik van kostenplaatsen is het mogelijk om machines aan uren regels te koppelen. Let op; dit is alleen van toepassing bij kostenplaatsen.
  • Pauze uren gebruiken: Zet deze uit als je niet met pauze uren werkt. Het veld ‘pauze uren’ zal dan ook niet zichtbaar worden.
  • Klant invullen bij het registreren van uren: Wanneer je alleen een project veld wilt gebruiken, kun je deze optie uitzetten.
  • Datum op werkbonnen: Wil je het aantal materialen in een werkbon per datum aangeven? Zet deze dan aan.
  • Handtekening gebruiken: Klanten kunnen met deze functie een handtekening in de werkbon zetten.
  • Rapportages ontvangen: Ontvang iedere dag/week een uitgebreid rapportage van je gewerkte uren. Deze rapportages worden aangeleverd in je mailbox.

Let op: Wanneer je een functie uit zet zal deze ook niet zichtbaar worden in TimeMate.