Rapport genereren

Met TimeMate is het mogelijk om rapporten te genereren. Ontvang één compleet overzicht van al je geregistreerde materialen, uren en foto's.

Ga naar de overzichten pagina en filter als eerst je gewenste uren.

Wanneer je de gewenste data hebt gefilterd selecteer je vervolgens links (checkbox) de gewenste uren waar je een rapport van wilt maken.

Selecteer vervolgens Actie > Genereer rapport.

TimeMate genereert vervolgens een rapport van de geselecteerde uren (of werkbonnen). Indien er materialen zijn geregistreerd zal dit ook zichtbaar zijn.

Het rapport is vervolgens te downloaden door op de knop “Download rapport” te klikken.

Op het rapport wordt het volgende getoond:

1. Specificatie van de gewerkte uren
  2. Geregistreerde materialen
  3. Geregistreerde digitale handtekening(en)
  4. Geregistreerde foto’s