Koppelen met E-boekhouden

Maak gebruik van de urenregistratie koppeling met E-boekhouden. Start nu direct en ervaar het gemak.

TimeMate en E-boekhouden vormen een naadloze combinatie voor bedrijven die hun tijd effectief willen beheren. De integratie tussen deze twee systemen biedt tal van voordelen.

Door TimeMate te verbinden met E-boekhouden, worden gegevens automatisch gesynchroniseerd, waardoor dubbele gegevensinvoer verleden tijd is.

Daarnaast stelt de koppeling bedrijven in staat om de betrouwbaarheid van hun urenregistratie te optimaliseren. Dankzij de directe verbinding tussen TimeMate en E-boekhouden worden gegevens moeiteloos geïntegreerd in het boekhoudprogramma.

Deze E-boekhouden-integratie biedt diverse functionaliteiten:

• Het moeiteloos verzenden van uren naar een conceptfactuur in E-boekhouden.
  • Het ophalen van klant- en artikelgegevens vanuit E-boekhouden.
  • Het factureren van materialen binnen E-boekhouden.
  • Het factureren van werkbonnen in E-boekhouden

Om de koppeling te maken ga je als eerst naar app.timemate.nl -> Instellingen -> Koppelingen.

Druk vervolgens op de “Meer informatie” van het E-boekhouden blok.

Na te hebben geklikt op de E-boekhouden koppeling krijg je het onderstaande scherm te zien.

Hier worden verschillende gegevens van jouw E-boekhouden account verwacht.

Log vervolgens in jouw E-boekhouden omgeving https://secure.e-boekhouden.nl/bh/. En ga vervolgens naar Beheer -> Instellingen -> Koppelingen

Druk vervolgens op de optie “API/SOAP” -> “Verder”.

Kopieer vervolgens de desbetreffende koppelingen gegevens en plak deze in het TimeMate portaal.

Druk tot slot op de knop “Koppelen” in TimeMate.

Goed gedaan. Je koppeling is nu actief! Je kunt nu de Eboekhouden gegevens importeren.

Let op: de koppeling zal elke nacht al je artikelen en klanten met TimeMate synchroniseren. Indien je deze onderdelen handmatig wilt ophalen kan dit via Instellingen -> importeren.