TimeMate koppelen met Google agenda

TimeMate beschikt over een handige koppeling met de Google agenda. Koppel je Google agenda om jouw uren vanuit jouw agenda te registreren!

De Google agenda koppeling is te gebruiken voor de urenregistratie en de planning voor de werkbonnen.

Om de koppeling met de Google agenda in te schakelen navigeer je op de homepagina naar:

Menu > Instellingen > Koppelingen

Vervolgens kom je in het volgende scherm terecht. Onder agenda koppelingen is de koppeling met de Google agenda te zien. Klik op Meer Informatie > om te beginnen.

Na te hebben geklikt op de Google agenda koppeling krijg je een korte uitleg over wat je met de koppeling kan en hoe deze koppeling werkt.

Klik op koppelen en log vervolgens in met je Google account.

Belangrijk: Geef TimeMate toestemming om afspraken te bekijken en bewerken in al je agenda’s!

Vervolgens kom je in het volgende scherm, waar je nogmaals ziet waar je TimeMate toestemming voor geeft.

Klik op toestaan en de koppeling tussen TimeMate en Google agenda is gemaakt.

Agenda selecteren

Selecteer tot slot de agenda die je aan TimeMate wilt koppelen.

Agenda ontkoppelen

Mocht je de Google agenda koppeling willen ontkoppelen dan is dat heel snel geregeld. Navigeer naar Menu > instellingen > koppelingen en klik op de Google agenda koppeling.

Klik op de knop ontkoppelen en de applicatie geeft de volgende melding:

Druk op OK en de Google agenda koppeling is ontkoppelt, super eenvoudig!

Belangrijk: Wanneer je jouw Google agenda ontkoppelt, heeft jouw TimeMate account geen toegang meer tot jouw agenda gegevens. Indien je wijzigingen in je agenda aanbrengt worden deze niet meer gesynchroniseerd met je TimeMate account.

Lees ook: