TimeMate koppelen met Snelstart

TimeMate integreert naadloos met Snelstart! Lees hieronder hoe:

Door TimeMate te koppelen met Snelstart kun je de volgende functionaliteiten gebruiken:

• Versturen van uren naar een concept factuur in Snelstart.
  • Werkbonnen vanaf Snelstart en naar Snelstart synchroniseren
  • Klanten en artikelen ophalen vanaf Snelstart
  • Uren en machines boeken op kostenplaatsen in Snelstart

In deze handleiding leggen wij kort uit hoe je een Snelstart koppeling maakt.

Ga als eerst naar Instellingen > Koppelingen.

Druk vervolgens op Meer informatie in het Snelstart blok.

Na te hebben geklikt op de Snelstart koppeling krijg je het onderstaande scherm te zien.

Hier wordt een sleutel verwacht. Deze sleutel gaan we nu ophalen uit Snelstart.

Log in op web.snelstart.nl. En ga vervolgens in Snelstart Web naar Koppelingen.

Vul in het zoekveld “TimeMate” in.

Je ziet dan vervolgens ons blok staan met ons logo.

Druk hier op.

Druk vervolgens op de knop Koppeling instellen

Ga akkoord met de vraag of wij toegang mogen ontvangen van bepaalde onderdelen in je administratie. Druk op Ik ga akkoord.

Er zal vervolgens een reeks aan getallen en cijfers worden gegenereerd. Kopieer deze reeks en plak deze vervolgens in het koppelingen scherm van TimeMate.

Druk tot slot op de knop Koppelen in TimeMate wanneer je de reeks aan cijfers en getallen hebt ingevoerd.

Goed gedaan. Je koppeling is nu actief!

Let op: de koppeling zal elke nacht al je artikelen, klanten en kostenplaatsen met TimeMate synchroniseren. Indien je deze onderdelen handmatig wilt ophalen kan dit via Instellingen -> importeren.

Werkbonnen; TimeMate synchroniseert de werkbonnen om de 5 minuten automatisch met Snelstart. Binnen 5 minuten zullen de werkbonnen dus zichtbaar zijn in TimeMate.