Uren factureren in Snelstart

Met TimeMate kun je gemakkelijk al je uren factureren naar Snelstart. TimeMate en Snelstart zijn de perfecte combinatie voor bedrijven die hun administratieve processen willen optimaliseren. Met Snelstart kunnen bedrijven hun financiële administratie efficiënt beheren en de TimeMate software zorgt ervoor dat ze hun uren of werkbonnen in een handomdraai kunnen beheren.

Let op: voor deze functie zijn één van de volgende pakketten in Snelstart vereist:

• InStap
  • InKaart
  • InZicht
  • InControle

Maak als eerst een Snelstart koppeling. Je leest hier hoe je dit doet.

Ga naar de overzichten pagina en filter als eerst je gewenste uren.

Wanneer je de gewenste data hebt gefilterd vink je de uren aan die je wilt factureren. Dit kan met de vinkjes links in de tabel.

Tip: wanneer je op het eerste vinkje drukt zal alle uren regels aangevinkt worden.

Druk vervolgens op Actie > Factureren in Snelstart.

Selecteer vervolgens een klant. Dit kun je doen door de klant naam op te zoeken.

Let op: de factuur zal op deze klant in Snelstart geboekt worden.

Iets naar onder zie je 3 instellingen zijn. Hieronder leggen wij kort uit wat deze instellingen betekenen:

• Minuten als aantal: vink deze aan als je in de factuur regels de minuten als aantal wil gebruiken.
  • Opmerking van jouw urenregel in de regel van jouw factuur gebruiken: Voegt de opmerking toe aan de uren regel ‘omschrijving’.
  • Datum toevoegen in de. omschrijving: voegt een datum toe in de factuurregel. Datum is de datum van de gewerkte werkzaamheden.

Druk tot slot op de knop “Verstuur uren”. De factuur wordt vervolgens weergegeven als concept factuur in Snelstart.