Werkbonnen inplannen

Heb je een werkbon aangemaakt en wil je ze vervolgens inplannen?

Wanneer je een werkbon hebt aangemaakt zie je het onderstaande scherm. Klik op de 3 puntjes.

Druk vervolgens op de knop inplannen.

Vervolgens zie je het onderstaande scherm. De klant en het project (werkbonnummer) is al voor je ingevuld.

Selecteer alleen nog een medewerker(s) en een gewenste datum met de bijbehorende tijden.

Druk tot slot op opslaan.

Wanneer de werkbon is ingepland zie je dit terug in het uren overzicht.

Als je met je muis over het projectnummer gaat zie je ook dat dit een werkbon is.