Automatisch herinneringen sturen

Met TimeMate kun je gemakkelijk je medewerkers herinneren op het registreren van de uren. Scheelt jou weer tijd!

Let op: voor deze functie heb je het onderstaande pakket in TimeMate nodig:

• Plus

Vul als eerst de werktijden van de medewerker in.

Dit doe je als volgt:

1.  Ga naar TimeMate > Instellingen

2. Klik vervolgens op Medewerkers

Lees hier hoe je medewerkers in TimeMate aan kunt maken.

3. Klik vervolgens op een medewerker en scrol naar “Pushnotificatie”

Geef hier vervolgens aan wat de werktijden zijn.

Let op: indien je niet met tijden werkt, maar alleen met het aantal uur. Vul dan alleen de “tot” tijd in. De “vanaf” tijd kun je dan op 00:00 zetten.

4. Geef vervolgens de frequentie van de meldingen aan en klik op de opslaan knop.

Hieronder kort een uitleg over het verschil van de frequenties:

• Elke dag:
    1. Er wordt elke dag een melding gestuurd op voorwaarde:
    2. Het systeem kijkt over dezelfde dag of er uren binnen de werktijden zijn geregistreerd. Indien dit niet het geval is stuurt het systeem een vriendelijke herinnering.
  • Elke week:
    1. Er wordt elke week op een gekozen dag een melding gestuurd op voorwaarde:
    2. Het systeem kijkt over alle afgelopen dagen of er werkdagen zijn waar de medewerker niet zijn uren heeft geregistreerd.

Let op: meldingen worden via de app van TimeMate gestuurd. Het is belangrijk dat de medewerker de app op zijn telefoon heeft geïnstalleerd en de pushmeldingen AAN heeft staan. De app van TimeMate is hier voor iOS en hier voor Android te downloaden.